IMG_1040

De fijnere Dingen des levens, enkele te vinden in de maandbrief van November

Tim Ledenvergadering, Tentoonstelling

Algemene ledenvergadering op woensdag 15 november om 20.00 uur in de parochiezaal te Putte.


  • Op deze laatste ledenvergadering voor onze jaarlijkse vogelshow (2 en 3 december ), wordt er traditiegetrouw een etentje aangeboden aan onze leden en hun partner. Dit jaar eten we kip met curry/appelmoes. Van diegene die naar de vergadering komt, hadden we graag een telefoontje voor 12 november zodat we weten hoeveel we moeten bestellen.

Tel. kan naar Marcel De Weyer: Tel. : 015/75 66 32.

  • Bespreken en voorbereiden TT.
  • Op zondag 19 november is er terug een vogelbeurs van onze vereniging in het Gemeenschapscentrum ”Klein Boom” van Putte. De openingstijden zijn van 7.00 tot 12.00 uur. Wie vogels te koop heeft of vogels wil aanschaffen, moet dus zeker langs komen. (ofwel kom je voor de gezelligheid een koffie of een pintje drinken bij een goeie babbel.)
  • Voor het klaar zetten van de hallen (vogelbeurs )op zaterdag 19 november , zijn wij nog op zoek naar helpende handen . Wie zich geroepen vindt , om zijn steentje bij te dragen voor de club , kan zich opgeven bij één van de bestuursleden . We beginnen om 9.30 uur met het opstellen van de hallen ; ook op zondag hebben we helpende handen nodig om alles terug op zijn plaats te zetten. Vele handen verlichten en verkorten alle werkzaamheden!
  • DRINGEND : lidgeld voor volgend jaar aanbetalen !

 

Het Bestuur .