02 vogelverkoop 16112008

De Maandbrief van september

Tim Ledenvergadering, Vogelbeurs

Algemene ledenvergadering op woensdag 20 september om 20 uur in de parochiezaal te Putte.

 

Deze maand hebben wij het genoegen om de heer Bruno Van Gompel op onze ledenvergadering te hebben. Bruno zal ons komen toelichten hoe we best onze vogels klaar maken voor de komende tentoonstellingen. Het zijn soms maar kleine details die ons dat winnende punt bezorgen. Dus iedereen zeker op post.

Betalen lidgeld 2018 :  Lidgeld DV : 20.00 €      DV + AOB : 30.00 €      DV + BOF : 30.00 € DV + AOB + BOF : 50.00 € .(meer info op onze site onder “Reglement lidgeld”). Het lidgeld moet betaald / gestort worden voor de beurs van november , anders komt er 5.00 € extra bij voor administratiekosten. (rekeningnummer bovenaan brief).

 

Bestellen kweekringen voor kweekjaar 2018.  Ringen kunnen besteld worden tussen 20 uur en 21 uur.

Op 17 september is onze vogelverkoop in het gemeenschapscentrum”Klein Boom” te Putte . Wie vogels te koop heeft of vogels wil aanschaffen , is alvast welkom en wie niets te koop of  nodig heeft, kan zeker eens een kijkje komen nemen of een tas koffie of een frisse pint komen drinken . Wegens de komende renovatiewerken aan de oude hallen ,moet iedereen nu verplicht reserveren voor zijn/haar staanplaats. Dit kan best gebeuren via onze website en voor diegene die niet vertrouwd zijn met deze werkwijze ,bestaat de mogelijkheid om contact op te nemen met Tim v/d Water . GSM : 0479/615040 .( of iemand van de bestuursleden).    Er zal een dierenarts aanwezig zijn , die zal toezien op de gezondheid van de vogels.  Hou ook rekening met de gewijzigde openingsuren!

Voor het klaarzetten van de hallen (vogelbeurs ) op zaterdag 16 september , zijn wij nog op zoek naar helpende handen . Wie zich geroepen vindt om zijn steentje bij te dragen voor de club, kan zich opgeven bij één van de bestuursleden . We beginnen met klaarzetten van de hallen om 09.00 uur.  Ook op zondag hebben we nog enkele helpende handen nodig ,om alles terug op zijn plaats te zetten/brengen. Geef maar een seintje.

 

 

Het Bestuur.