Frietjes

Frieten en zoveel meer in de maandbrief van november!

Tim Geen categorie, Ledenvergadering, Maandverslagen, Tentoonstelling Geef een reactie

Beste leden, vrienden en sympathisanten,                            

 

 

Algemene ledenvergadering op woensdag 21 november om 19.00 uur in de parochiezaal te Putte.

  • Op deze laatste ledenvergadering voor onze jaarlijkse vogelshow ( 1 en 2 december ), wordt er traditiegetrouw een etentje aangeboden aan onze leden en hun partner. Dit jaar hebben we gekozen om een rijdend frietkot te laten langskomen . Je kan friet met alles erop en eraan eten à volenté . Van diegene die naar de vergadering komt, hadden we graag een telefoontje voor 15 november, zodat we weten voor hoeveel mensen we moeten bestellen. Telefoneren kan naar : Tel. : 03/4823210 ( Paul Vertommen )

Let op : de vergadering begint uitzonderlijk om 19.00 uur.

  • Bespreken en voorbereiden TT.
  • Op zondag 18 november is er terug een vogelbeurs van onze vereniging in het Gemeenschapscentrum ”Klein Boom” van Putte. De openingstijden zijn van 7.00 tot 11.00 uur. Wie vogels te koop heeft of vogels wil aanschaffen, moet dus zeker langs komen. (ofwel kom je voor de gezelligheid een koffie of een pintje drinken bij een goeie babbel.)
  • Voor het klaar zetten van de hallen (vogelbeurs) op zaterdag 17 november, zijn wij nog op zoek naar helpende handen. Wie zich geroepen voelt, om zijn steentje bij te dragen voor de club, kan zich opgeven bij één van de bestuursleden. We beginnen om 9.30 uur met het opstellen van de hallen ; ook op zondag hebben we helpende handen nodig om alles terug op zijn plaats te zetten. Vele handen verlichten en verkorten alle werkzaamheden!
  • DRINGEND : lidgeld voor volgend jaar aanbetalen !
  • Busreis WK te Zwolle :Onze club legt een bus in en neemt de kosten voor de leden met plezier op zich. De inkom daarentegen dient wel zelf betaald te worden. Deze bedraagt 15 euro voor volwassenen, jeugd onder de 16 jaar betaald 10 euro. We willen als club eventueel wel de tickets bestellen. We vragen dan wel het aantal tickets door te geven en vooraf de overschrijving te doen op onze clubrekening ( zie bovenaan ). Meer info kan je vinden op : https://com.mondial2019.nl/toegangsprijzen/
  •    Vanaf nu kan iedereen inschrijven om mee te rijden ( 15 euro voor de busrit).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *