parrot in front of a white background

Geen ei maar de maandbrief van mei:

Tim Ledenvergadering

Beste leden, vrienden en sympathisanten,

 

 

Algemene ledenvergadering op woensdag 17 mei om 20.00 uur in de parochiezaal te Putte.

 

  • Bestellen kweekringen voor het jaar 2018 . Voor alle volledige info aangaande de ringen, verwijzen wij naar het AOB en / of BOF maandblad . De bestellingen dienen uitsluitend te gebeuren bij Kristof Badts ( zowel AOB als BOF ringen ). Er worden geen telefonische bestellingen aanvaard . De betaling van de ringen dient te gebeuren bij de bestelling. Samen met de ringen bestelling , moet het lidgeld voor 2018 aanbetaald worden. Het lidgeld bedraagt 20,00 € tot 50,00 € ,afhankelijk welke formule je verkiest. Vanaf nu kunnen bestelde ringen enkel nog tijdens de ledenvergaderingen afgehaald worden. Dus thuis gaan afhalen bij de bestuursleden kan in de toekomst niet meer .

 

  • Mogelijkheid tot het meten van de zuurtegraad van het drinkwater voor uw vogels. Wie graag de zuurtegraad van het drinkwater wil weten,brengt een potje van +/- 100 ml water mee naar de vergadering. De zuurtegraad wordt direct bepaald, zodat je weet of er moet bijgestuurd worden.

 

  • Na het ringen bestellen is er nog de mogelijkheid om gezellig met elkaar interessante ervaringen te bespreken over kweek, voeding, koppelen, ziekten enz. uit te wisselen.

 

Het Bestuur.