Logo WK zwolle

Handen uit de mouwen, verkoop en eerste ledenvergadering!

Tim Ledenvergadering, Tentoonstelling, Vogelbeurs Geef een reactie

Algemene ledenvergadering op woensdag 19 september om 20 uur in de parochiezaal te Putte.

Deze maand hebben wij het genoegen om de heer Aloïs Van Mingerhoet op onze ledenvergadering te hebben. Aloïs zal ons het ene en het andere komen bijbrengen over Amerikaanse sijzen. Dus iedereen zeker op post.

Betalen lidgeld 2019 :

  • Lidgeld DV : 20.00 €
  • DV + AOB : 30.00 €
  • DV + BOF : 30.00 €
  • DV + AOB + BOF : 50.00 € .(meer info op onze site onder “Reglement lidgeld”).

Het lidgeld moet betaald / gestort worden voor de beurs van november , anders komt er 5.00 € extra bij voor administratiekosten. (rekeningnummer bovenaan brief).

Bestellen kweekringen voor kweekjaar 2019 .Let op: GEEN telefonische bestellingen meer!!

Ringen kunnen besteld worden tussen 20 uur en 21 uur.

Op 16 september is onze vogelverkoop in het gemeenschapscentrum”Klein Boom” te Putte . Wie vogels te koop heeft of vogels wil aanschaffen , is alvast welkom en wie niets te koop of  nodig heeft , kan zeker eens een kijkje komen nemen of een tas koffie of een frisse pint komen drinken  Wegens de komende renovatiewerken aan de oude hallen ,moet iedereen nu verplicht reserveren voor zijn/haar staanplaats. Dit kan best gebeuren via onze website en voor diegene die niet vertrouwd zijn met deze werkwijze ,bestaat de mogelijkheid om te bellen naar het GSM nummer : 0478/122664 en dit na 18.00 uur. Dit nummer is alleen te gebruiken om te reserveren voor de vogelbeurzen.

Er zal een dierenarts aanwezig zijn , die zal toezien op de gezondheid van de vogels.

Voor het klaarzetten van de hallen (vogelbeurs ) op zaterdag 15 september , zijn wij nog op zoek naar helpende handen . Wie zich geroepen vindt om zijn steentje bij te dragen voor de club, kan zich opgeven bij één van de bestuursleden . We beginnen met klaarzetten van de   hallen om 09.00 uur. Ook op zondag hebben we nog enkele helpende handen nodig ,om alles terug op zijn plaats te zetten/brengen. Geef maar een seintje.

 

Wereldkampioenschap te Zwolle:

 

Van 10 tot 13 januari 2019 presenteert de NBVV  het wereldkampioenschap voor kooi- en siervogels in Zwolle. De ideale kans voor vele onder ons om een wereldkampioenschap te bezoeken. Niet alleen de vogelpracht te bewonderen, maar ook tal van standhouders en een grote vogelbeurs maken een bezoek zeker de moeite.

Daarom zullen we een bus inleggen op zaterdag 12 januari 2019. De planning ziet eruit als volgt:

  • 6u30 Vertrek aan de feesthallen, we rijden in 1 trek door tot in Zwolle
  • 9u30 vermoedelijke aankomst in Zwolle
  • Vrij bezoek aan de Mondial,
  • 17u Verzamelen aan de bus om huiswaarts te keren
  • 20u vermoedelijke aankomst terug in Putte

Financieel: De Valk zorgt voor een gratis busreis van en naar Zwolle, voor onze leden en hun partner. We vragen wel om in te schrijven bij Patrick Bogaerts ( 0495/13 79 85). Dit tot en met 18 november (beurs). Hierna kunnen andere geïnteresseerde zich inschrijven aan de prijs van 15 Euro. Natuurlijk vol= vol. De inkom bedraagt 15 Euro voor volwassenen en 10 Euro voor de jeugd ( tot 16 jaar). Aan iedereen die meegaat vragen we wel het adres, telefoonnummer en eventueel een e-mail, om alle info vlot te kunnen verspreiden.

Voor de mensen die niet zo geïnteresseerd zijn in de Mondial, kan er een uitstap gemaakt worden naar het charmante stadje Zwolle met zijn gezellige winkelstraten, massa eet- en drinkgelegenheden op slechts een kleine wandeling van de stopplaats van de bus.

 

Verder details vinden jullie in de komende maandbrieven.

Meer info kan je ook vinden op:

https://com.mondial2019.nl/

https://www.zwolle.nl/toerisme

Tot dan!

 

Het bestuur

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *