Dauww 09 092

Vers Van de Pers, de Maandbrief van Maart

Tim Ledenvergadering

Beste leden, vrienden en sympathisanten,

 

 

Algemene ledenvergadering op woensdag 15 maart om 20.00 uur in de parochiezaal te Putte.

 

  • Deze maand hebben we een gastspreker bij ons, die ons uitleg en toelichting komt verschaffen over de theoretische en praktische kant van handopfok bij vogels . Dhr. Erwin Lens die zelf ook kweker en tentoonsteller is en reeds jaren ervaring heeft met het grootbrengen van vogels met de hand, zal ons zeker heel wat kunnen bijbrengen over deze materie. Vrienden zijn natuurlijk ook welkom.

 

  • Op 9 april gaan we een gezellige dauwtrip maken te Koningshooikt. Personen die de vorige jaren al mee gewandeld hebben , weten hoe prachtig het ‘s morgens vroeg is, als de dauw nog op het gras ligt. We komen om 06.20 uur bijeen op de parking van het fort van Koningshooikt. Het adres is : Donderheide 3 te Koningshooikt ( Lier ). Tijdens de wandeling van +/- 2 uur (+/- 9 km ) is er een drankstop voorzien en na de weldoende ochtendwandeling, is er een ontbijt voorzien in “het fort”. De deelname in de kosten is 10,00 € per persoon voor de leden en 14,00 €  per persoon voor niet leden .Gelieve aangepast schoeisel (laarzen,wandelschoenen,…) mee te brengen,zodat we met propere schoenen in de zaal kunnen gaan om te ontbijten. Inschrijven voor deelname kan bij Patrick Bogaerts op tel. 015/24.24.63 tot 02 april of tijdens de ledenvergadering.

 

  • Afhalen bestelde ringen.

 

  • Vergeet ook de quiz niet van onze collega’s in Sint -Katelijne- Waver. De deuren gaan open om 19u, zaterdag 11 maart in de parochiezaal van Putte

 

 

 

Het Bestuur.