April: het zijn de laatste plaatsen!

Tim Dauwtrip, Ledenvergadering Leave a Comment

Beste leden, vrienden en sympathisanten,

 

 

Algemene ledenvergadering op woensdag 20 april om 20.00 uur in de parochiezaal

te Putte.

 

-Deze vergadering staat in het teken van het afsluiten van ons werkjaar. Onze voorzitter zal toelichtingen geven over de werking van de club, hierbij zullen de activiteiten, de financiën en de toekomst van onze club aan bod komen. Indien iemand nog andere onduidelijkheden heeft,kan men hier ook een antwoord of uitleg over krijgen.

-Tijdens deze vergadering kunnen de leden hun voorstellen geven over welke onderwerpen men volgend jaar gespreksavonden wil hebben.( voeding , ziektes , kweek , dierenarts , enz.) .

-Afhalen bestelde ringen.

-Herinnering :  Op 24 april gaan we een gezellige dauwtrip maken in de omgeving van Aarschot. Personen die de vorige jaren al mee gewandeld hebben , weten hoe prachtig het ‘s morgens vroeg is, als de dauw nog op het gras ligt. We komen om 06.20 uur bijeen op de parking van het Wit Toreken (restaurant ). Adres : Ter Heidelaan 97  Aarschot . Om 06.30 uur vertrekken we samen op tocht en wandelen door de nabij gelegen bossen.

Tijdens de wandeling van +/- 2 uur (+/- 9 km ) is er onze gekende tussenstop voorzien met koffie of een borreltje. Na de weldoende ochtendwandeling, is er een uitgebreid ontbijt voorzien in het Wit Toreken . De deelname in de kosten is 15,00 € per persoon voor de leden en 25,00 €  per persoon voor niet leden .Gelieve aangepast schoeisel (laarzen, wandelschoenen,…) mee te brengen, zodat we met propere schoenen in de zaal kunnen gaan om te ontbijten. Om 11.00 uur moeten we wel eindigen , zodat de mensen de tafels terug kunnen indekken voor het middagmaal. Inschrijven voor deelname kan bij Conny ( vrouw Patrick) op tel. 015/24.24.63 of  0495/137985 tot en met 13 april of tijdens de ledenvergadering.

 

Het Bestuur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *