Dauwtrip2009

De maandbrief van Maart

Tim Ledenvergadering Geef een reactie

Beste leden, vrienden en sympathisanten,

 

Algemene ledenvergadering op woensdag 20 maart om 20.00 uur in de parochiezaal te Putte.

– Deze maand hebben we weer een gastspreker voorzien. Wie het zal zijn en over welk onderwerp het zal gaan is momenteel nog niet duidelijk. Er zijn nog enkele onderhandelingen met personen bezig. Vrienden zijn natuurlijk ook welkom.

 

-Op 14 april gaan we een gezellige dauwtrip maken in de omgeving van de Kesselse heide. Personen die de vorige jaren al mee gewandeld hebben , weten hoe prachtig het ‘s morgens vroeg is, als de dauw nog op het gras ligt. We komen om 06.20 uur bijeen op de parking van de Kesselse heide, Lindekensbaan te Kessel. Wegwijzer Kesselse heide staat aangegeven aan Kessel station.  Om 06.30 uur vertrekken we samen op tocht en wandelen door heide, langs de netedijk, door bos en langs het fort van Kessel.

Tijdens de wandeling van +/- 2 uur (+/- 9 km ) is er onze gekende tussenstop voorzien met koffie of een borreltje. Na de weldoende ochtendwandeling, is er een uitgebreid ontbijt voorzien in de Marnixhoeve (Kesselsesteenweg 99 te Lier). Dit is ongeveer 3 km vanaf onze samenkomst plaats. De deelname in de kosten is 10,00 € per persoon voor de leden en 17,00 €  per persoon voor niet leden .Gelieve aangepast schoeisel (laarzen,wandelschoenen,…) mee te brengen,zodat we met propere schoenen in de zaal kunnen gaan om te ontbijten.

Inschrijven voor deelname kan bij Patrick Bogaerts op tel. 015/24.24.63 of 0495/137985 tot en met 31 maart of tijdens de ledenvergadering.

 

-Afhalen bestelde ringen.

 

 

 

 

Het Bestuur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *