De maandbrief van November

Tim Ledenvergadering, Ringen, Tentoonstelling, Vogelbeurs Leave a Comment

Beste leden, vrienden en sympathisanten,

 

 

Algemene ledenvergadering op woensdag 20 november om 19.00 uur in de parochiezaal te Putte.

 

 

  • Op deze laatste ledenvergadering voor onze jaarlijkse vogelshow ( 7 en 8 december) , wordt er traditiegetrouw een etentje aangeboden aan onze leden en hun partner. Dit jaar hebben we gekozen om een rijdend frietkot te laten langskomen . Je kan friet met alles erop en eraan eten à volente . Van diegene die naar de vergadering komt, hadden we graag een telefoontje voor 14 november, zodat we weten voor hoeveel mensen we moeten bestellen. Telefoneren kan naar : Tel : 0495/137985 ( Conny _ vrouw P. Bogaerts ). Let op : de vergadering begint uitzonderlijk om 19.00 uur.
  • Bespreken en voorbereiden Tentoonstelling.
  • Op zondag 17 november is er terug een vogelbeurs van onze vereniging in het Gemeenschapscentrum ”Klein Boom” van Putte. De openingstijden zijn van 7.00 tot 12.00 uur. Wie vogels te koop heeft of vogels wil aanschaffen, moet dus zeker langs komen. (ofwel kom je voor de gezelligheid een koffie of een pintje drinken bij een goeie babbel.)
  • In een schrijven van 17/10/2019 laat dhr. Marcel Deweyer ons weten dat hij omwille van gezondheidsredenen, zijn functie als feestbestuurder niet meer kan waarnemen en neemt hierbij ontslag als bestuurslid van vzw De Valk. Het bestuur neemt met respect kennis van zijn beslissing en aanvaard het ontslag van dhr. Marcel Deweyer. Het bestuur houdt zich eraan, in naam van de vereniging, Marcel en zijn vrouw te bedanken voor hun jarenlange onbaatzuchtige inzet voor de vereniging en haar leden en wenst Marcel het beste en een spoedig herstel toe.
  • DRINGEND : lidgeld voor volgend jaar aanbetalen !

 

 

Het Bestuur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *