Januari: Omnicron gooit weer roet in het eten!

Tim Geen categorie Leave a Comment

Beste leden, vrienden en sympathisanten,

We willen deze maandbrief starten met uiteraard de Beste Wensen, een Goede gezondheid en dan volgt de rest hopelijk vanzelf!  Helaas brengt deze brief ook een minder vreugdevolle boodschap:

De verkoop- en ruilbeurs op 16 januari 2022 van onze club” De Valk”, zal helaas niet doorgaan omwille van de momenteel geldende covid maatregelen. Hopelijk komt er over afzienbare tijd een einde aan deze pandemie en kunnen we in september terug onze beurzen laten plaatsvinden zoals voorheen.

Het bestuur heeft ook de beslissing genomen, om ons teerfeest “Valkenfeest” , dit jaar ook uit te stellen. ( omwille van dezelfde maatregelen).Het bestuur bekijkt of er later op het jaar iets kan georganiseerd worden.

De ledenvergadering van 19 januari vervalt eveneens.

Wel is er de mogelijkheid om bestelde ringen komen af te halen op 19 januari in de inkomhal van de parochiezaal van Putte , tussen 19 en 20 uur. Ook kunnen er dan eventueel nog ringen besteld worden, enkele bestuursleden zullen dan aanwezig zijn om jullie verder te helpen. Ringen kunnen ook nog steeds besteld worden aan de hand van ons formulier op de website. Voor de ringmaten kan je terecht in het boekje van KBOF/ KAOB of op hun website.

 

Wij bedanken jullie voor jullie begrip omtrent deze beslissingen.


 

Het Bestuur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *