Maandbrief Juli: Smullen en Werk in het vooruitzicht!

Tim Clubdag, Lidgeld, Vogelbeurs Leave a Comment

 

Beste leden, vrienden en sympathisanten,

 

Op zaterdag 17 augustus gaat onze clubdag door.Onze club organiseert dan

een viswedstrijd voor onze leden op de vijver “Het Broek” te Beerzel. Iedereen die een “stok” kan vasthouden , moet dan zeker van de partij zijn. Rond 12.00u verwachten wij alle vissers en visseressen, gewapend met maden en/of pieren, maïs, zodat we om 13.30u kunnen beginnen met de buit binnen te halen.

Let op : voor alle vissers zijn er twee leefnetten door de visclub voorzien. (reglement visclub ).

Voor diegene die het vissen te vermoeiend vinden , bestaat de mogelijkheid om zich ten volle uit te leven met “ Teppenschiet “ en / of “ vogelepik”.( zowel voor de mannen als de vrouwen ). Alle benodigdheden zijn ter plaatse voorzien.

Omstreeks 17.30 u als alle visjes op het “droge” zijn, gaan we lekker genieten van een barbecue en dessertje,zodat iedereen nog eens kan uitleggen hoe hij/zij die groooooote vis gevangen of verspeeld heeft.

De kostprijs voor de BBQ is 10 € / persoon voor leden en 15 € / persoon voor niet leden.( drank niet inbegrepen). Kinderen onder vijftien jaar betalen halve prijs. Inschrijven kan tot 10 augustus bij P. Bogaerts, tel.: 015/24 24 63 .

 

Gelieve jullie lidgeld aan te betalen voor volgend jaar. Het lidgeld bedraagt 20.00 € voor lidgeld DV. Lidgeld voor DV + AOB of  BOF bedraagt 30.00 €.

Lidgeld voor DV + AOB + BOF bedraagt 50.00 €

Het bestuur zou het op prijs stellen, als het lidgeld voor oktober gestort zou worden op rekening nummer : BE 41733016119410 met vermelding van uw naam en lidnummer .

Zo kan alles tijdig in orde gebracht worden voor het tijdig toekomen van de maandtijdschriften volgend jaar.

 

Op 15 september staat onze vogelbeurs op de agenda. Meer info daarover op de volgende maandbrief en op onze website : www.de-valk.be .

 

 

 

Het Bestuur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *