Maandbrief september: Back to business!

Tim Ledenvergadering, Lidgeld, Ringen, Vogelbeurs Leave a Comment

Beste leden, vrienden en sympathisanten,

 

Algemene ledenvergadering op woensdag 18 september om 19.30 uur in de parochiezaal te Putte.

 

Deze maand hebben wij het genoegen om de heer Jean Mols op onze ledenvergadering te hebben. Jean is kweker / keurder van kleurkanaries. Hij zal ons het ene en het andere komen bijbrengen over de soorten kleurslagen, vererving, klaar maken van de vogels voor de TT.  Dus iedereen zeker op post.

 

Lidgeld 2020:

  • Lidgeld DV : 20.00 €
  • DV + AOB : 30.00 €
  • DV + BOF : 30.00 €
  • DV + AOB + BOF : 50.00 € .(meer info op onze site onder “Reglement lidgeld”).

Het lidgeld moet betaald / gestort worden voor de beurs van november , anders komt er 5.00 € extra bij voor administratiekosten. (rekeningnummer BE 41733016119410  ).

 

Bestellen kweekringen voor kweekjaar 2020 .Let op: GEEN telefonische bestellingen. Ringen kunnen besteld worden tussen 19.30 uur en 20.30 uur.

 

Op 15 september is onze vogelverkoop in het gemeenschapscentrum”Klein Boom” te Putte . Wie vogels te koop heeft of vogels wil aanschaffen , is alvast welkom en wie niets te koop of  nodig heeft , kan zeker eens een kijkje komen nemen of een tas koffie of een frisse pint komen drinken. Wegens de momentele renovatiewerken aan de oude hallen ,moet iedereen nu verplicht reserveren voor zijn/haar staanplaats. Dit kan best gebeuren via onze website en voor diegene die niet vertrouwd zijn met deze werkwijze ,bestaat de mogelijkheid om te bellen naar het GSM nummer : 0478/122664 en dit na 18.00 uur. Dit nummer is alleen te gebruiken om te reserveren voor de vogelbeurzen.

.Er zal een dierenarts aanwezig zijn , die zal toezien op de gezondheid van de vogels.

 

Voor het klaarzetten van de hallen (vogelbeurs ) op zaterdag 14 september , zijn wij nog op zoek naar helpende handen . Wie zich geroepen voelt om zijn steentje bij te dragen, kan zich opgeven bij één van de bestuursleden . We beginnen met klaarzetten van de hallen om 09.00 uur. Ook op zondag hebben we nog enkele helpende handen nodig ,om alles terug op zijn plaats te zetten/brengen. Geef maar een seintje.

 

 

Het Bestuur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *