Maandbrief september

Tim Ledenvergadering, Lidgeld, Ringen Leave a Comment

Beste leden, vrienden en sympathisanten,

 

Algemene ledenvergadering op woensdag 16 september om 19.30 uur

in de parochiezaal te Putte.

 

 

Deze maand hebben wij wegens de corona maatregelen, welke opgelegd zijn door de federale overheid, geen spreker bij onze vereniging.

 

Er is wel de mogelijkheid om kweekringen voor het kweekjaar 2021 te komen bestellen. Het bestuur verwacht de leden, welke kweekringen willen bestellen, vanaf 19.30 uur in de parochiezaal ( grote zaal )  om de bestellingen op te nemen. We vragen de leden om zoveel mogelijk de ringmaten en het aantal ringen op een briefje te noteren, om de besteltijden zo kort mogelijk te houden.

Wij vragen jullie ook om een mondmasker te dragen, er zal handgel aanwezig zijn en er is geen mogelijkheid om iets te consumeren. Wij danken jullie voor het begrip.

Ringen bestellen kan ook online (niet voor Europese vogels) , het ringenformulier kan je hier  downloaden. Invullen en mailen naar het bestuur. (bestuur@de-valk.be ), het bestuur neemt achteraf terug contact op. Na betaling worden de ringen besteld.

Let op : GEEN telefonische ringenbestellingen meer !!!

 

Betalen lidgeld 2021 :

Lidgeld DV : 20.00 €

DV + AOB : 30.00 €

DV + BOF : 30.00 €

DV + AOB + BOF : 50.00 € .(meer info op onze site onder “Reglement lidgeld”).

Het lidgeld moet betaald / gestort worden voor de beurs van november , anders komt er 5 € extra bij voor administratiekosten. (rekeningnummer bovenaan brief).

 

Zoals reeds eerder vermeld, gaat de vogelbeurs van 20 september niet door. Dit eveneens door de covid-19 pandemie. Of de beurs van november door zal gaan, is momenteel nog niet geweten.

 

Alle tentoonstellingen voor dit jaar zijn door KAOB en KBOF officieel geannuleerd.

 

Het Bestuur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *