Maart, De Grote Welkom

Tim Dauwtrip, Ledenvergadering Leave a Comment

Maart 2022

Beste leden, vrienden en sympathisanten

 

Algemene ledenvergadering op woensdag 16 maart om 20.00 uur in de parochiezaal te Putte.

 

– Na bijna twee jaar inactiviteit door toedoen van de coronapandemie, kunnen we na de laatste versoepelingen door de overheid , eindelijk terug onze maandelijkse clubbijeenkomsten organiseren. We zijn er van overtuigd dat iedereen nood heeft om eens gezellig bij elkaar te zitten en een goeie babbel te doen met de andere vogelliefhebbers. Daarom gaan we een praatavond houden , terwijl we kunnen genieten van een stuk taart met een koffie. ( volledig gratis ). Dus allen op post.

 

-Op 24 april gaan we een gezellige dauwtrip maken in de omgeving van Aarschot. Personen die de vorige jaren al mee gewandeld hebben , weten hoe prachtig het ‘s morgens vroeg is, als de dauw nog op het gras ligt. We komen om 06.20 uur bijeen op de parking van het Wit Toreken (restaurant ). Adres : Ter Heidelaan 97  Aarschot . Om 06.30 uur vertrekken we samen op tocht en wandelen door de nabij gelegen bossen.

Tijdens de wandeling van +/- 2 uur (+/- 9 km ) is er onze gekende tussenstop voorzien met koffie of een borreltje. Na de weldoende ochtendwandeling, is er een uitgebreid ontbijt voorzien in het Wit Toreken . De deelname in de kosten is 15,00 € per persoon voor de leden en 25,00 €  per persoon voor niet leden .Gelieve aangepast schoeisel (laarzen,wandelschoenen,…) mee te brengen,zodat we met propere schoenen in de zaal kunnen gaan om te ontbijten. Om 11.00 uur moeten we wel eindigen , zodat de mensen de tafels terug kunnen indekken voor het middagmaal. Inschrijven voor deelname kan bij Conny ( vrouw Patrick) op tel. 015/24.24.63 of  0495/137985 tot en met 13 april of tijdens de ledenvergadering.

 

-Afhalen bestelde ringen.

 

 

Het Bestuur.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *