Oktober: Helpende handen gevraagd

Tim Vogelbeurs Leave a Comment

Oktober 2021

Beste leden, vrienden en sympathisanten,

 

Algemene ledenvergadering op woensdag 20 oktober om 20.00 uur in de parochiezaal te Putte.

  • Deze maand hebben wij in de nasleep van corona geen spreker bij ons. Als alternatief gaat Jeff Dierckx ( De  JEFF ) ons een PowerPoint presentatie geven over één van onze voorbije beurzen. Aansluitend hieraan wordt er nog uitleg gegeven over de beurzen in de toekomst. Alle inbreng van jullie voor eventuele verbeteringen of aanpassingen is zeker welkom.
  • Er is ook nog de mogelijkheid om kweekringen voor het kweekjaar 2022 te komen bestellen.
  • Reserveren kan bij voorkeur nog steeds op www.beursputte.be .  Indien er geen internettoegang is kan dit ook telefonisch op het nieuwe nummer: 0478 / 11.63.77. Voor alle helpers/ deelnemers, publiek en verkopers moeten wij vragen dat ze in orde zijn met de Corona pas. Geen Coronapas = geen toegang. Controle zal uitgevoerd worden, buiten,  door externe firma.
  • Mogelijkheid tot aanbetalen lidgeld 2022. DRINGEND . ( voor 6 november – rekeningnummer staat bovenaan brief. )
  • -Zoals jullie wellicht allen al weten , gaat het Belgisch Kampioenschap voor zang- en siervogels dit jaar door van 14 t/m 19 december en dit in het GC “ Klein Boom “ te Putte. Vanaf dit jaar gebeurd dit samen tussen KAOB en KBOF en kreeg als naam : NOFON. Onze club heeft de vraag gekregen of er leden zijn , die kunnen komen helpen voor het voederen / watervoorziening van de vogels en opkuisen van de zaal. Dit vanaf woensdag 15dec. tot zondag 19 dec. .Dit zou gebeuren van 7.30 u tot 9.00 u of van 17.00 u tot 20.00 u .Leden die zich hiervoor geroepen voelen, kunnen dit op onze ledenvergadering doorgeven. Gelieve jullie naam + voornaam , adres en Rijksregisternummer ( staat op achterzijde van identiteitskaart ) op een papiertje af te geven aan Kristof Badts Het covid attest moet in orde zijn. Op  www.nofon.be is al de info te vinden. Op deze ledenvergadering zal nog verdere informatie gegeven worden door onze voorzitter.

 

Het Bestuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *