De maandbrief van Maart: Dierenarts op bezoek!

Tim Geen categorie Leave a Comment

Maart 2024

Beste leden, vrienden en sympathisanten,

 

 

Algemene ledenvergadering op woensdag 13 maart om 19.30  uur in de parochiezaal te Putte.

 

– Op deze maandvergadering hebben wij weer een spreker in ons midden. Dit keer komt er een dierenarts van dierenartsenpraktijk DAP Galluvet  Dhr. Timon Feys komt ons uitleg geven over vogelziekten en hun desbetreffende behandeling. Voor wie vragen heeft aangaande deze materie, is het nu de moment om hierop antwoorden te krijgen.

 

-Op 21 april gaan we een gezellige dauwtrip maken in de omgeving van Haacht. Personen die de vorige jaren al mee gewandeld hebben , weten hoe prachtig het ‘s morgensvroeg is, als de dauw nog op het gras ligt. We komen om 06.20 uur bijeen in de Hansbrugweg te Haacht .Recht tegenover fietswinkel “Bikesportive” inrijden en op +/_ 200 meter is aan de linkerkant de parking. Om 06.30 uur vertrekken we samen op tocht en wandelen door de nabij gelegen velden, weiden en bossen.

Tijdens de wandeling van +/- 2 uur (+/- 9 km ) is er onze gekende tussenstop voorzien met koffie of een borreltje en koffiekoek. Na de weldoende ochtendwandeling, is er een uitgebreid ontbijt voorzien in bistro “ Bon Appetit” (Stationsstraat 88 ). De deelname in de kosten is 15,00 € per persoon voor de leden en 25,00 €  per persoon voor niet leden. Gelieve aangepast schoeisel ( laarzen, wandelschoenen ) mee te brengen, zodat we met propere schoenen in de zaal kunnen gaan om te ontbijten.

Inschrijven voor deelname kan bij Conny ( vrouw Patrick) op tel. 015/24.24.63 of  0495/137985 tot en met 14 april of tijdens de ledenvergadering.

 

-Afhalen bestelde ringen.

 

 

 

Het Bestuur.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *