Maandbrief November: voorbereiding show met frietjes!

Tim Ledenvergadering, Ringen, Tentoonstelling Leave a Comment

November 2023

Beste leden, vrienden en sympathisanten,

 

 

Algemene ledenvergadering op woensdag  8 november om 19.00 uur in de parochiezaal te Putte.

 

Op deze laatste ledenvergadering voor onze jaarlijkse vogelshow ( op 2 december ), wordt er traditiegetrouw een etentje aangeboden aan onze leden en hun partner. Dit jaar hebben we gekozen om een rijdend frietkot te laten langskomen . Je kan friet met alles erop en eraan eten a volonté . Van diegene die naar de vergadering komt, hadden we graag een telefoontje voor 1 november,  zodat we weten voor hoeveel mensen we moeten bestellen.

Telefoneren kan naar : Tel : 0495/137985 ( Conny _ vrouw P.Bogaerts )

of tel. : 015/24 24 63.

Let op : de vergadering begint uitzonderlijk om 19.00 uur.

 

Bespreken en voorbereiden TT. / Uitdelen TT-lijsten.

Op zondag 19 november is er terug een vogelbeurs van onze vereniging in het Gemeenschapscentrum ”Klein Boom” van Putte. De openingstijden zijn van 7.30 tot 11.00 uur. Wie vogels wil verkopen, moet verplicht reserveren voor zijn / haar staanplaats. Dit kan best gebeuren via onze website : www.beursputte.be en voor wie niet vertrouwd is met deze werkwijze, bestaat er nog de mogelijkheid om te bellen naar het GSM nummer : 0478/116377 en dit na 18.00 uur.

Voor het klaarzetten van de hal (vogelbeurs ) op zaterdag 18 november , zijn wij nog op zoek naar helpende handen. Wie zich geroepen voelt om zijn steentje bij te dragen voor de club, kan zich opgeven bij één van de bestuursleden. We beginnen met het klaarzetten van de hal om 9.00 uur. Ook op zondag hebben we nog enkele helpende handen nodig, om alles terug op zijn plaats te zetten / brengen. Geef dus maar een seintje.

 

 

DRINGEND : lidgeld voor volgend jaar aanbetalen !

 

Het Bestuur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *