Maandbrief Oktober: TT seizoen van start

Tim Ledenvergadering, Tentoonstelling, Vogelbeurs Leave a Comment

Beste leden, vrienden en sympathisanten,

 

Algemene ledenvergadering op woensdag 11 oktober om 19.30 uur in de parochiezaal te Putte.

 

  • Deze maand hebben wij het genoegen een spreker van Werkgroep Europese Vogels (WEV) Antwerpen bij ons te hebben. Hij gaat ons het gebruik van ( on ) kruiden verduidelijken : zin of onzin . Hoe met bessen en zaden omgaan. Iedereen dus zeker op post bij deze voordracht.

 

  • Mogelijkheid tot aanbetalen lidgeld 2024. DRINGEND . Graag voor 5 november op rekeningnummer: BE 41733016119410   Kredbebb met vermelding van naam en stamnummer.

 

  • Uitdelen TT- lijsten.

 

  • Vanaf 19 november ( beurs ) kunnen de lidkaarten voor 2024 afgehaald worden, evenals op andere activiteiten van onze club. Zoals eerder al aangekondigd, worden er geen lidkaarten meer opgestuurd, tenzij je ons een aan jezelf geadresseerde en voldoende gefrankeerde enveloppe bezorgd. ( secretariaat : Paul Vertommen    Lierbaan 311    2580 Putte ).

 

  • Let op : de ledenvergadering begint om 19.30 uur .

 

  • Wij hebben ook de vraag gekregen van Gerry Mertens of er mensen zich geroepen voelen om op de VvNK show te Putte te gaan helpen. Het zou dan gaan om kooien plooien, tappen en tafels afruimen, zaalsteward,… Meer info bij Kristof of rechtstreeks bij Francine Mares. Show gaat door op 11 en 12 november.

 

  • Op 16 en 17 december is het dan de 2de editie van het Belgisch Kampioenschap, Nofon. Net zoals de vorige editie is de vraag gesteld om een team samen te stellen om de vogels te voederen (14 tot 16 december). Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Kristof. Meer info: www.nofon.be

 

 

Het Bestuur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *