Augustus: Clubdag en aankondiging Beurs September

Tim Clubdag, Lidgeld, Vogelbeurs Leave a Comment

Juli/ Augustus  2023

Beste leden, vrienden en sympathisanten,

 • Clubdag:
  Na enkele jaren onderbreking ( covid ), gaat op zaterdag 19 augustus onze clubdag door. Onze club organiseert dan een viswedstrijd voor onze leden op de vijver “M & M” te Heist o/d Berg. (Pelgrimhofstraat  7) Iedereen die een “stok” kan vasthouden , moet dan zeker van de partij zijn. Rond 12.30 u verwachtten wij alle vissers en visseressen, gewapend met maden en/of pieren,maïs, zodat we om 13.30u kunnen beginnen met de buit binnen te halen .Let op : op deze put zitten hoofdzakelijk karpers, zodat we aanraden om met een rek te vissen. Leefnetten en onthakingsbak is ter plekke aanwezig. Er is korrel van de put verkrijgbaar en het is verboden met “ bol “ bij te voederen. Voor diegene die het vissen te vermoeiend vinden , bestaat de mogelijkheid om zich ten volle uit te leven met “ vogelenpik”. (zowel voor de mannen als de vrouwen ). Alle benodigdheden zijn ter plaatse voorzien. Omstreeks 17.30 u als alle visjes op het “droge” zijn, gaan we lekker genieten van een barbecue en dessertje,zodat iedereen nog eens kan uitleggen hoe hij/zij die groooooote vis gevangen of verspeeld heeft.

  De kostprijs voor de BBQ is 15 € / persoon voor leden en 20 € / persoon voor niet leden.( drank niet inbegrepen). Kinderen onder vijftien jaar betalen halve prijs. Inschrijven kan tot 9 augustus bij P. Bogaerts,tel.: 015/24 24 63 of  Conny : 0495/137985.
  Aan de visvijver is er maar een beperkte autoparking. Gelieve daar rekening mee te houden

 • Lidgeld:
  Gelieve jullie lidgeld aan te betalen voor volgend jaar.
  Het lidgeld bedraagt:
  Lidgeld DV: 20,00 €
  Lidgeld DV + AOB of  BOF bedraagt 30,00 €.
  Lidgeld DV + AOB + BOF bedraagt 55,00 €.
  Het bestuur zou het op prijs stellen, als het lidgeld voor eind oktober gestort zou worden op rekening nummer : BE 41733016119410 met vermelding van uw naam en lidnummer .
 • Beurs 17 september:
  Op 17 september staat onze vogelbeurs op de agenda. Meer info daarover op de volgende maandbrief en op onze website: www.beursputte.be. De reservaties kunnen daar rechtstreeks ingegeven worden.

  Het Bestuur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *