Ledenvergadering April: toelichting werking en middelen van de club.

Tim Dauwtrip, Ledenvergadering, Ringen Leave a Comment

Beste leden, vrienden en sympathisanten,

 

 

Algemene ledenvergadering op woensdag 12 april om 20.00 uur in de parochiezaal

te Putte.

 

 

Deze vergadering staat in het teken van het afsluiten van ons werkjaar. Onze voorzitter zal toelichtingen geven over de werking van de club, hierbij zullen de activiteiten, de financiën en de toekomst van onze club aan bod komen. Indien iemand nog andere onduidelijkheden heeft, kan men hier ook een antwoord of uitleg over krijgen.

Tijdens deze vergadering kunnen de leden hun voorstellen geven over welke onderwerpen men volgend jaar gespreksavonden wil hebben.( voeding , ziektes , kweek , dierenarts , enz.) .

 

Afhalen bestelde ringen.

 

(Herhaling)

Op 23 april gaan we een gezellige dauwtrip maken in de omgeving van Hulshout. Personen die de vorige jaren al mee gewandeld hebben , weten hoe prachtig het ’s morgens vroeg is, als de dauw nog op het gras ligt. We komen om 06.20 uur bijeen op de parking achter de kerk van Hulshout. Om 06.30 uur vertrekken we samen op tocht en wandelen door de nabij gelegen velden, weiden en bossen. Tijdens de wandeling van +/- 2 uur (+/- 9 km ) is er onze gekende tussenstop voorzien met koffie of een borreltje en koffiekoek. Na de weldoende ochtendwandeling, is er een uitgebreid ontbijt voorzien in brasserie “ HAP” . De deelname in de kosten is 15,00 € per persoon voor de leden en 25,00 € per persoon voor niet leden .Gelieve aangepast schoeisel ( laarzen, wandelschoenen ) mee te brengen, zodat we met propere schoenen in de zaal kunnen gaan om te ontbijten. Inschrijven voor deelname kan bij Conny ( vrouw Patrick) op tel. 015/24.24.63 of  0495/137985 tot en met 8 april of tijdens de ledenvergadering.

 

Er is bij ons ook het treurig nieuws ter oren gekomen dat ons lid Theo De Preter is overleden. De afscheidsviering gaat door op Zaterdag 1 april  om 10uur in de parochiekerk van O.L. Vrouw Koningin van De Vrede te Heist-op-den-berg (Zonderschot).  Gelegenheid tot groeten achteraan in de kerk vanaf 9u 40.

 

 

Het Bestuur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *